MADNESS PHOTOGRAPHY

Madness Photography started as an official, serious company in 1998.
But the history of Madness Photography started long before. Onno “Berserk” Wieringa, founder and owner of Madness Photography, has been a self-taught photographer since he was a little kid and started to take pictures of something he loved since the day he was born: motorcycles!

His motorcycles
After he finished high school, he started working for various Harley-Davidson shops, where he learned to work on bikes. At the age of 17, he already owned two Triumph’s and when he was eighteen he had four Triumphs and a Suzuki GT 750. After getting his drivers license, when he was eighteen, the Triumphs all had to go and were replaced by a bike that he had wanted since the day he was born; a Harley-Davidson. This bike is still in his life; it’s an FXE-F 1200 Super Glide Fat Bob, which has been rebuild and modified endlessly and ridden for many miles. Going everywhere on the bike, there was one thing he always had in his pocket; his camera!
At the age of 23 he started drag racing, and he and his team named “Midnight Madness”, raced the bike on all the major races and drag strips all over Europe. He has competed in many classes; starting with the Street bikes, than Ultimate Street Bike, Super Stock, Pro-Stock, and then finally in the fastest gas burning class; Top Gas! Also again taking thousands of photo’s of everything interesting, at every racetrack! Being a racer for more than 18 years gave him insight in the world of fast bikes, and he’s still involved in the world of drag racing as a helper/mechanic and of course photographer / reporter.

Latest News in the Custom Bike World

Stylmartin Colorado

COLORADO
Zomer-Musthave-Sneaker

Het nieuwe zomerseizoen breekt aan. Het moment waar alle motorrijders naar uitkijken! Daarom lanceert Stylmartin juist nu hun nieuwste sneaker, geïnspireerd op Amerikaanse woestijnen, met een super comfort, ook tijdens de warme zomerdagen. De Colorado is een unisex sneaker, zowel comfortabel als stijlvol en zeer geschikt voor de dagelijkse motor of scooterrijder. De buitenzool heeft een bijzonder efficiënte anti-slip grip en deze sneaker is CE-gecertificeerd. Kortom de Colorado is fashion, praktisch en veilig.
Stylmartin bewijst zijn vaardigheid in het voldoen aan de smaak van de urban motorrijders. Dit is zichtbaar in de brede collectie van motor unisex sneakers (waarschijnlijk de meest uitgebreide collectie op de markt).
De nieuwste aanwinst heet COLORADO en heeft wederom de voor Stylmartin kenmerkende styling door het gebruik van materialen, kleuren en contrasten. In dit geval een eerbetoon aan de Colorado Desert, waar de sneaker zijn naam aan te danken heeft.Het bovendeel is gemaakt van rundleder, in combinatie met micro geperforeerd suède aan de buitenzijden. Het  effect van het mixen van verschillende materialen geeft het de vintage uitstraling, die op dit moment de trend is. De binnenzijde heeft een verbeterde ademende werking en comfort, dankzij de microvezelvoering die samen met de micro geperforeerde anatomische binnenzool het vocht snel afvoert.De hoge snit zorgt voor een uitstekende stabiliteit bij de enkel, deze laatste wordt nog versterkt door de tweekleurige rubberen buitenzool met een goed ontworpen en functionele anti-slip grip.
De Colorado mag dan wel het uiterlijk van een hippe maar traditionele sneaker hebben. Deze schoen is echter in eerste instantie ontworpen om de voeten en enkels van de motor- en scooterrijder te beschermen. De sneaker heeft beschermers uitgevoerd in leer aan beide zijden van de enkels en het schakelgedeelte op de voet. De Colorado is CE EN
donderdag 18 april 2019/Author: Onno Wieringa/Number of views (0)/Comments (0)/ Artikel rating: Geen rating
Categories: nieuws motoren
Tags:

STADLER VOYAGER II GTX en CARGO II GTX

STADLER VOYAGER II GTX en CARGO II GTX
 – herontdek veelzijdigheid!

Bijzonder geschikt voor alle weersomstandigheden!
Iedereen kent ondertussen de motorjassen en –broeken wel met een uitneembaar membraan. De Voyager II GTX jas en de Cargo II GTX broek hebben ook een dergelijke constructie. 
Wat maakt deze combinatie echter zo bijzonder?


Bij de Voyager II GTX jas en de Cargo II GTX broek zijn de membraan voeringen niet alleen apart uitneembaar maar is het ook mogelijk om deze voeringen over de jas en broek heen te dragen. Hiermee is deze combinatie net zo geschikt voor bij regenachtige weersomstandigheden als voor bij hoge en lage temperaturen. Een groot pluspunt is dat de membraan jas en membraan broek aan elkaar vastgeritst kunnen worden. Dit kan bij gebruik als binnenvoering maar ook als ze over het pak worden gedragen. De VOYAGER II GTX jas is vervaardigd van CORDURA® 500 en een bijzonder ademend materiaal. De luchttoevoer kan naar wens gereguleerd worden met de ventilatieritsen op de armen. Vier ruime zakken bieden voldoende opbergruimte.
Extra versterkt op de delen die het kwetsbaarst zijn bij een valpartij en voorzien van niveau 2 protectoren op schouders, ellebogen en op de rug voor de nodige bescherming. De armwijdte is

verstelbaar om te zorgen dat de elleboogprotectoren in elke situatie stevig op hun plek blijven zitten. Een stretchpaneel op rug/schouder gebied geeft een betere bewegingsvrijheid.
De membraan jas met reflectiemateriaal wordt in de buitenjas vastgeritst maar kan er uitgehaald worden en over de buitenjas heen gedragen worden, bijvoorbeeld bij een plotselinge regenbui.
donderdag 18 april 2019/Author: Onno Wieringa/Number of views (0)/Comments (0)/ Artikel rating: Geen rating
Categories: nieuws motoren
Tags:
12345678910Laatste