Movie galleries.

Een kort filmfragment op uw site, ook wel Internet Streamer genoemd, geeft uw site extra dynamiek. In een drie á vier minuten durend filmpje kunnen enorm veel beelden verwerkt worden die uw bedrijf of product optimaal doen uitkomen.

Een Internet Streamer is een krachtig medium wat door de vele bewegingen en voorzien van geluid bestaande uit een gesproken tekst en muziek veel aandacht trekt. De ideale manier voor een interessante bedrijfspresentatie en het onderscheidend presenteren van producten.

Madness Photography verzorgt dit traject voor u van A tot Z.
De filmopnames worden met professionele apparatuur gemaakt en zijn niet alleen geschikt voor uw Internet Website maar ook om op een beurs, show of bij u in de zaak of op het bedrijf als presentatie op een groot scherm te laten zien. Vaak wordt hiervoor een langere versie dan voor uw Internet Streamer gebruikt, die alle aspecten van uw product uitgebreid kan laten zien.

Naast de opnames verzorgen wij ook de gesproken tekst, de voice-over, de muziek en de montage voor uw Internet Streamer en desgewenst maken wij op TV-kwaliteit een DVD die via een beamer of DVDspeler kan worden vertoond. De Streamer wordt in onze montagestudio klaargemaakt voor Internet gebruik. 

Wat filmen wij voor u? Uw bedrijf van binnen en van buiten, de showroom, de werkplaats, en speciale producten, en onderdelen zijn slechts een begin. Motoren en/of logo’s kunnen spectaculair in beeld worden gebracht, pakkende beelden en een goede sound zullen de kijker nooit vervelen. Een interview op de Streamer kan uw kijker en klant veel informatie verschaffen, wij helpen graag met schrijven van een script hiervoor.

Maar niet onbelangrijk is de actie, die de extra dynamiek kan benadrukken in uw presentatie. Filmshots van rijdende motoren, de montage van nieuwe onderdelen, of de bouw van een speciale motor zijn slechts voorbeelden. Een Open Dag, uw stand op een beurs of show, het kan allemaal door ons gefilmd en in uw Internet Streamer worden verwerkt.

Met een goede, dynamische Internet Streamer bereikt u uw klanten beter, trekt uw bedrijf meer aandacht en is een ongekende mogelijkheid om aantrekkelijk te adverteren via uw eigen site te realiseren. Vraag een (gratis) offerte aan bij Madness Photography  voor uw Streamer!